Умови обміну АКБ

Обмін вашого старого акумулятора на новий проводиться на наступних умовах:

1. При покупці у нас нового акумулятора ви можете продати нам свій старий, відповідно до таких цін:

Старий акумулятор у корпусі:

  • 50А (ємності від 40 до 57 А) – 250 грн
  • 60А (ємності від 58 до 66 А) – 300 грн
  • 75А (ємності від 67 до 78 А) – 375 грн
  • 100А (ємності від 80 до 110 А) – 500 грн

Отримана сума грошей зараховується на рахунок клієнта.

Оплата за придбаний у нас акумулятор згідно з умовами нашої з вами співпраці.

У кількісному вираженні обмін відбувається один до одного, тобто купив один новий акумулятор і продав один свій старий нам.

2. Ми не купуємо старі акумулятори з порушеною цілісністю корпусу АКБ (розбиті, підірвані і т.д), а також в ебонітовому корпусі (в т.ч. танкові), гелієві, мотоциклетні.

3. Приймання акумулятора проводиться у клієнта водієм або на складі строго тільки за виписаною заявкою на повернення (документ АКТ ПОВЕРНЕННЯ), яка роздруковується у двох примірниках, де зазначено кількість і ціна на старий акумулятор. Подання заявки на повернення оформляється через менеджера по телефону або при замовленні на нашому сайті з поміткою "Обмін АКБ".

4. У випадку, якщо ви не продали нам згідно своєї заявки (документ АКТ ПОВЕРНЕННЯ) свій старий акб, дана заявка на повернення анулюється та вважається недійсною. Надалі свій старий акб можете продати нам тільки зі створенням нової заявки та придбанням нового акумулятора у нас.


При замовленні акумулятора на нашому сайті:

Знаходите необхідний вам акумулятор і відмічаєте у Вашому кошику у коментарі до замовлення "обмін старого АКБ" 50А, 60А, 75А або 100А в залежності від того, який акумулятор хочете продати.

Також ви можете замовити акумулятор з подальшим його обміном, у наших менеджерів по телефонам.

Обміняти АКБ можливо тільки при самовивозі з наших складів або при замовленні доставки нашим транспортом. Доставка АКБ Новою Поштою не здійснюється!!!